Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Oliver Bearman Verwacht Zware Race In Baku Gelimiteerde Voorbereidingstijd

Oliver Bearman verwacht zware race in Baku: "Gelimiteerde voorbereidingstijd"

Bearman blikt vooruit naar uitdagende Grand Prix van Azerbeidzjan

Monegask verwacht lastige race door beperkte voorbereiding

Oliver Bearman bereidt zich voor op een zware race in Bakoe, aangezien de beperkte voorbereidingstijd een uitdaging vormt voor de coureurs. De Monegask rijdt dit weekend voor Prema Racing in de Formule 2 en verwacht een lastige race op het stratencircuit.

Circuit van Bakoe vereist specifieke voorbereiding

Het circuit van Bakoe staat bekend om zijn uitdagende lay-out, met smalle straten en snelle bochten. Bearman benadrukt dat coureurs veel tijd nodig hebben om zich aan te passen aan de unieke kenmerken van het circuit.

"Het is een heel ander circuit dan we gewend zijn," zei Bearman. "Het is erg smal en er zijn veel muren, dus je moet heel precies zijn."

Gebrek aan voorbereiding kan leiden tot problemen

Door de late bevestiging van het evenement hebben coureurs beperkte tijd gehad om het circuit te leren kennen. Bearman vreest dat dit gebrek aan voorbereiding kan leiden tot problemen tijdens de race.

"We hebben niet veel tijd gehad om ons voor te bereiden," zei Bearman. "We hebben slechts één vrije training voor de kwalificatie, dus het wordt moeilijk om alles op tijd onder de knie te krijgen."

Bearman streeft naar punten ondanks uitdagingen

Ondanks de uitdagingen blijft Bearman optimistisch over zijn kansen in Bakoe. Hij streeft ernaar om punten te scoren en een goede basis te leggen voor de rest van het seizoen.

"Het wordt een zware race, maar ik denk dat we competitief kunnen zijn," zei Bearman. "We hebben een goede auto en een sterk team, dus we zullen ons best doen om een goed resultaat te behalen."

De Grand Prix van Azerbeidzjan vindt plaats op zondag 12 juni. Bearman start de race vanaf de zevende plaats op de grid.


Comments